Over Mij

Ik ben Tessa van der Eem en ik ben in 2010 afgestudeerd als Grafisch Ontwerper aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Inmiddels heb ik twee jaar als ontwerper bij Koeweiden Postma en twee jaar bij Mattmo gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan in het ontwikkelen van visuele identiteiten voor verschillende soorten opdrachtgevers. In 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om mijn droom te realiseren en mijn eigen ontwerpstudio begonnen. 

Als grafisch ontwerper ben ik perfectionistisch en op zoek naar inhoud en diepte waarbij het onderzoek een belangrijke rol speelt. Mijn werkwijze bestaat dan ook vaak uit verbreden en verdiepen. Mijn ontwerpen ontstaan altijd uit weloverwogen keuzes die zorgvuldig zijn bepaald. Ik probeer mijn gevoel voor kleine dingen terug te brengen in mijn ontwerpen. Hieruit ontstaat vaak een goede combinatie tussen vorm en inhoud.

Omdat ik hou van mooie dingen.

Inspiratie haal ik uit de dingen om mij heen, mooie kleuren, vormen of materialen die ik tegen kom, boeken die ik lees, of een reis die ik gemaakt heb. Daarnaast heb ik een gezonde tik voor boeken, papier, patronen, stempels, oude spullen… Mooie dingen waar ik niet omheen kan. Op mijn Pinterest account verzamel ik deze dingen. Hier kun je verdwalen in mijn 'mooie dingen wereld'.

Meer over mij

Op deze website zie je een selectie van dingen die ik tot nu toe heb gedaan maar ik kan natuurlijk nog veel meer. Wil je meer over mij weten kijk dan op mijn LinkedIn profiel of neem contact op via het contact formulier.